PRESENTTIPS

Presentkort
Funderar du kanske på vad du ska köpa till en vän eller kollega? Den perfekta presenten kan i bland vara något som man vill uppleva och minnas och då passar det alldeles utmärkt med ett besök på Smak på RestaurangenTM som skiljer sig lite i från mängden. Ge någon du bryr dig om ett presentkort på valfri summa som gäller på alla våra restauranger.

Du kan köpa presentkort direkt på nätet, www.gruppf12.com/presentkort.

Våra kokböcker
Melker Andersson och Danyel Couet har skrivit ett antal kokböcker som finns att köpa på alla våra restauranger, signerade och perfekta att ge bort i present!

”Oas”, ”Smak” och ”Eld”, tre kokböcker med inspiration från Grill®, Fredsgatan 12 och Smak på Restaurangen™
250 kr

”Paris”, Danyel Couet. Denna bok har vunnit Måltidsakademiens pris i kategorin À la carte. Finns översatt på bl.a engelska, holländska och tyska
250 kr

”Mina frestelser Från Grekiska övärlden”, Melker Andersson. Här tar Melker oss med till solens ljuvliga smaker och matplatser där han gärna tillbringar sina semestrar.

170 kr

”Mina Smaker från Provence”, Danyel Couet. Rättframma, lättlagade rätter gjorda på Sydfrankrikes fantastiska råvaror
170 kr

”Hemma hos Melker!”, Melker Andersson. Under rubrikerna Snabblagat, Tillagat och Vällagat har Melker delat in sina recept i denna kokbok som är den enda du behöver för att laga vanlig vardagsmat hemma – 250 kr

Chill-out-skiva
Melker Andersson och Danyel Couet har tillsammans med Ricardo Ferreira skapat en härlig chill out skiva
150 kr